O NORDU

Podjetje Nord je majhno družinsko podjetje, ki je v svoji 22 letni zgodovini pridobil sloves najboljših v svojem poslu. Imamo že več kot 35 let izkušenj na področju servisiranja in le te prenašamo na mlajšo generacijo. Smo specializirani servis za italijanska vozila, popravimo pa tudi vozila ostalih znamk. Ukvarjamo se tudi z restavratorstvom in obnovami starodobmikov, predvsem italijanskih, čeprav nam tudi ostali starodobiniki ne delajo težav.

Poslanstvo
Naša osnovna naloga je omogočati kupcem in strankam hitro in kakovostno opravljeno storitev oz. servis. Uresničujemo jo s pomočjo bogatih izkušenj vodje servisa, poštenostjo in skrbnostjo.

Vizija
Ostati vodilni butični avtoservis v regiji in prodreti na mednarodni zemljevid obnove in restavratorstva starodobnikov.

1
1-2

Vrednote
Skrb za stranke in odgovornost
Zavedamo se kako pomembne so kupčeve zahteve, zato si vedno vzamemo čas prav za vsako stranko. Pogovor o stanju jeklenega konjiča je sestavni del naše storitve. Prijaznost, zanesljivost, prilagodljivost. Moto: Kar rečem to naredim!

Hitrost in fleksibilnost
Znanje, sposobnost, delavnost in iznajdljivost nam omogočajo, da smo hitri in obenem kakovostni. Naš cilj je biti prvi. Ne samo na področju servisnoh storitev, temveč tudi obnove starodobnikov. Zavedamo se, da je čas zelo pomemben in trudimo se, da ga naše stranke pri nas porabijo čim manj.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!